THE DEFINITIVE GUIDE TO پمپ سانتریفیوژی

The Definitive Guide to پمپ سانتریفیوژی

The Definitive Guide to پمپ سانتریفیوژی

Blog Article

در این مقاله، قصد داریم تا شما را با مزایا و کاربرد این نوع پمپ‌ها آشنا سازیم، پس با صنعت هیدرولیک همراه شوید. در این سایت میتوانید انواع پمپ هیدرولیک صنعتی را با بهترین قیمت خریداری نمایید.

کاربرد chemical pump در صنایع غذایی از قبیل تزریق کنسانتره به مواد غذایی، اسید به نوشابه و غیره

این نوع پمپ ها به سه دسته اصلی پلاستیکی یا تفلونی ، استیل و مگنتی تقسیم میشوند . در مدل های پلاستیکی و استیل معمولا از مکانیکال سیل استفاده میشود.

.برای مشاوره و خرید و اطلاع از قیمت‌ها با شماره‌های مندرج در سایت تماس بگیرید.

از روشن کردن پمپ‌های پلیمری بدون سیال و در حالت خشک خودداری کنید. زیرا باعث بالا رفتن دمای پمپ می شود و به سیل و اجزای آن آسیب می‌رساند.

در نتیجه کاربرد این پمپ ها بسیار گسترده بوده و نقش مهمی در کیفیت خروجی صنایع مختلف دارند. از مهم ترین کاربردهای دوزینگ پمپ می توان به موارد زیر اشاره نمود:

با انجام عمل رفت و برگشت مواد شیمیایی با مقدار مشخص تزریق می گردد.

قاسم صیفی کار گفت: تیر ۱, ۱۴۰۳ در ۱۰:۱۴ ق.ظ سلام روز بخیر

انواع مختلفی از پمپ پلیمری با توجه به ساختار و جنس اجزای تشکیل دهنده‌اش وجود دارد که کاربری و قیمت نهایی هر کدام متفاوت است.

در مدل مگنتی از سیل مکانیکی استفاده نمیشود و به دو صورت مگنتی ( که از سیلینگ مگنتی استفاده شده ) و بدون سیل مکانیکی پمپ سانتریفیوژی تولید و وارد بازار میشوند، دلیل این امر اهمیت زیاد بخش آب بندی پمپ میباشد.

تذکر : در صورت تولید سروصدای غیرعادی دستگاه و یا نشت سیال به بیرون از دستگاه باید هرچه سریعتر کلگی را تعویض کنید 

در این نوع پمپ ها مکانیکال سیل حذف شده است و به جای آن از سیلینگ مگنتی استفاده شده و یا بدون مکانیکال سیل آب بندی اضافه می شود چون در انتقال سیالات خورنده شیمیایی قسمت آب بندی پمپ دارای اهمیت شایانی می باشد.

پروانه : پروانه، جزء متحرک پمپ است که انرژی مکانیکی را به مایع منتقل می‌کند.

از طریق حفظ و انتقال این مواد به شکلی که از آلودگی محیط زیست جلوگیری می‌کنند، نقش مهمی در حفظ محیط زیست دارند.

Report this page